Spelregels AIVD kerstpuzzel

Voor het meedoen aan de AIVD kerstpuzzel gelden over het algemeen niet al te strenge spelregels. Het is voor ons vooral van belang dat er sportief en met plezier wordt meegespeeld.

Weinig spelregels, groot plezier

  1. De kerstpuzzel van 2017 was beschikbaar van 12 december tot en met 15 januari. In die periode kon je de opgaven en het antwoordformulier downloaden en oplossingen insturen. Het e-mailadres waar je eventuele vragen en de oplossingen naartoe kon sturen staat vermeld op het formulier. Eind november en begin december kon je een 'tijdige' voorsprong winnen door twee teaseropdrachten op te lossen: de opgaven (en uitwerkingen) staan op Twitter en Instagram.
  2. Samenwerken was ook dit jaar toegestaan. Om oneerlijke concurrentie te voorkomen mocht een team uit maximaal vier personen bestaan.
  3. Uitzondering op de regel vormden basisscholen: zij mochten de opgaven samen maken en als deelnemende klas één antwoordformulier insturen.
  4. De deadline voor het insturen van oplossingen (via het officiële antwoordformulier) was op maandag 15 januari om 23.59 uur. De winnaar en de uitwerkingen zijn op vrijdag 2 maart bekendgemaakt.

→ Ga verder naar: eerdere edities
← Ga terug naar: over de AIVD kerstpuzzel