JSCU Summerschool 2022

Heb jij een speciaal bugtuintje in je hart? Zijn jouw implants al vegan? De JSCU Summerschool was nog nooit eerder zo gezond. In de zomer van 2022 gaan we ervoor, jij ook?

Exploits van eigen kweek, onbespoten crypto en biologisch dynamische bestrijding van botnets. En daarvoor hoef je echt niet in de zon weg te smelten. Jij kunt je lekker onder een parasolletje, ver weg van al die schadelijke UV-straling, laven aan het blauwe licht. 

Goed nieuws: we organiseren in juli en augustus weer een nieuwe Summerschool. Wil jij erbij zijn deze zomer? Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de editie van 2022.

#biodynamic #outdoor #entertainment

Voor wie is de Summerschool?

Studeer jij nog en ben je bijna klaar met je bachelor informatica? Is de eindstreep van je masteropleiding in zicht? Of ben je al tijden in je eentje bezig met je PhD en kun je weleens een verzetje gebruiken?

Dan nodigt de Joint Sigint Cyber Unit (JSCU) van de AIVD en MIVD jou van harte uit om je aan te melden voor de Summerschool 2022

Waar en wanneer organiseren we deze editie?

Deze Summerschool begint op 25 juli en duurt tot en met 5 augustus 2022. Tijdens deze twee weken verblijf je op verschillende locaties in Nederland, geheel afgestemd op de omstandigheden voor optimale groei.

In het weekend ben je vrij, zodat je zelf in je achtertuin of op je balkon kunt losgaan met de opdrachten.

Wat neem je mee?

In ieder geval een tandenborstel. Doe ons (en de andere deelnemers) dat plezier. Een paar schone T-Shirts en een laptop of MacBook zijn ook aan te raden.

Wij zorgen voor de rest. 

Anders nog iets?

Hebben wij je biodynamische plekje met deze oproep geraakt? En heb je zin om de uitdaging aan te gaan? Scan de QR-code in bovenstaande afbeelding of ga via onderstaande knop naar de speciale Summerschoolwebsite om je ding te doen.

Aarzel niet te lang om jouw oplossingen in te sturen, want ook zonder beperkende coronamaatregelen is het aantal plekken bij de Summerschool beperkt.

#malware #botnets #infection #vectors #bio #dynamic #malwaretypes #analysis #unpacking #sandboxing #antivirus #bypassing #pentesting #redteaming

Ga terug naar de hoofdpagina van dit onderwerp: Summerschool.