Summerschool 2020

Kijk jij ook op tegen een zomer in quarantaine? Heb je 9GAG uitgespeeld en weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen? De AIVD en MIVD gaan je #coronaproof door de zomer helpen.

Normaal gesproken organiseert de JSCU een Summerschool op locatie, maar vanwege de anderhalvemetermaatschappij is dat dit jaar helaas niet mogelijk.

In 2020 bestaat onze Summerschool daarom uit meerdere online technische opdrachten van verschillende niveaus die je thuis moet uitvoeren. Op deze manier krijg je op afstand toch feeling voor de technische inhoud van het werk van de JSCU.

Thuis naar (Summer)school

Je zult voor deze Summerschooleditie thuis in de materie moeten duiken, dus zorg zelf voor de nodige fastfood, suiker en een PC. Tover jezelf om in een eindbaas op het gebied van reverse engineering of exploiting. Dan win je misschien wel een trip naar het AIVD-kantoor in Zoetermeer.

Wij hopen dat we na afloop van deze Summerschool de best presterende deelnemers kunnen uitnodigen om gezellig een hapje en drankje te komen nuttigen in ons prachtige hoofdkantoor in het altijd bruisende hart van de Randstad: Zoetermeer. We zijn daarbij wel afhankelijk van de coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn en een persoonlijk bezoek mogelijk verhinderen.

Het logo van de JSCU Summerschool 2020

Meedoen was nog nooit zo makkelijk

Je kunt dit jaar gewoon meedoen door naar jscu.summerschool.sh te gaan en de opdrachten te downloaden; inschrijven is niet nodig.

Wel verwachten we van jou dat je een write-up maakt van hoe je de opdrachten hebt opgelost. Meer details vind je op deze site: jscu.summerschool.sh