Diepte-interview AIVD over statelijke cyberdreiging tijdens ESET Security Days 23 september

Tijdens de ESET Security Days op 23 september vertelt Hoofd Nationaal Bureau voor Verbindingsbeveiliging Bas Dunnebier van de AIVD welke statelijke cyberdreiging de dienst ziet en wat IT-security professionals tegen deze dreiging kunnen doen.

Beeld: ©iStockphoto

Art Rooijakkers is de presentator en zal Bas één-op-één interviewen. Daarnaast vinden er ook tafelgesprekken over cybersecurity plaats met verschillende organisaties waaronder de NCTV, het NCSC, EUROPOL, het OM en de Nationale Politie. Ruim 700 IT-security professionals hebben zich al aangemeld. Je kan je nog steeds aanmelden voor het online evenement.

Over de ESET Security Days

Ieder kwartaal bespreekt cyberbeveiligingsbedrijf ESET het laatste cybersecurity nieuws met politici, bedrijfsleven en experts. De ESET Security Days is een evenement voor IT-security. Op 23 september staat het thema ‘Secure the Future’ centraal.