De JSCU Summerschool 2022 komt eraan: ben jij erbij?

Het voorjaar verloopt tot nu toe zonnig en je kunt de zomer al bijna ruiken. Dan weten de bevlogen 'cyberaars' onder jullie: bijna tijd voor de Summerschool! In juli en augustus organiseert de JSCU weer een nieuwe Summerschool voor IT-talenten met interesse in cyberveiligheid.

De Summerschool gaat deze zomer twee weken lang op de gezonde tour: exploits van eigen kweek, onbespoten crypto en biologisch dynamische bestrijding van botnets. 

Net zo enthousiast en gemotiveerd geworden als wij? Dan zien we jouw inschrijving graag tegemoet. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Summerschool-editie van 2022.

#biodynamic #outdoor #entertainment

Voor wie is de Summerschool?

De Summerschool wordt georganiseerd door de Joint Sigint Cyber Unit (JSCU) van de AIVD en MIVD. Het evenement is bedoeld voor mensen met een bovengemiddelde interesse in cyberveiligheid en die beschikken over enige technische vaardigheden.

Deze kun je bijvoorbeeld hebben opgedaan door het volgen van een technische studie (zoals informatica), eerdere deelnames aan CTF-competities of door in je vrije tijd (of als bijbaantje) regelmatig software te ontwikkelen.

Waar en wanneer?

De JSCU Summerschool 2022 duurt van 25 juli tot en met 5 augustus. Gedurende deze twee weken verblijf je op verschillende locaties in Nederland, geheel afgestemd op de omstandigheden voor optimale groei.

In het weekend ben je vrij, zodat je je groene vingers de kost kunt geven in je achtertuin of op je balkon.

Meedoen doe je zo

Hebben wij met deze oproep jouw biodynamische plekje geraakt? En heb je zin om de uitdaging aan te gaan? 

Ga via de link naar jscu.summerschool.sh om je ding te doen.