Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

 • Werkplekbeheerder
  Tweeduizend AIVD'ers zijn voor hun werk afhankelijk van betrouwbare, goedwerkende ICT-systemen. Als werkplekbeheerder zorg jij ervoor dat je collega’s probleemloos kunnen werken.
 • Full-stack C#-ontwikkelaar
  Ben jij C#-ontwikkelaar in hart en nieren? Vind je het interessant om je kennis en ervaring te combineren met het veiliger maken van Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken.
 • System engineer
  Wij zoeken een leergierige Microsoft-system-engineer die wil werken aan beschikbaarheid en vergaande security van complexe systemen. Iets voor jou?
 • Ontwikkelaar detectiesystemen
  Gegevens uit bronnen veilig op de bestemming krijgen en geen virus of malware aan jouw aandacht laten ontsnappen. Jouw baan als ontwikkelaar van detectiesystemen in een notendorp.

Veiligheid

 • Beleidsadviseur informatiebeveiliging internationaal
  Informatiebeveiliging heeft ook belangrijke fysieke, organisatorische, procedurele en menselijke aspecten. Dat wordt jouw aandachtsgebied als adviseur bij de National Security Authority van de AIVD.
 • Senior recordmanager
  In deze functie zorg jij voor het beheer van de fysieke en digitale archieven, inrichting van het archiefbeheer en recordmanagementsystemen van de AIVD.
 • Medewerker Frontoffice
  Informatie is de basis voor het werk van de AIVD. Een deel daarvan verwerken we bij de centrale Frontoffice. Werk jij zorgvuldig én ben jij oplettend, ook 's nachts of in het weekend? Dan is dit jouw ideale baan.
 • Adviseur wagenparkbeheer
  Zijn auto's helemaal 'jouw ding', weet je wat er komt kijken bij aanschaf, aanpassing en onderhoud van (gewone én bijzondere) voertuigen en zie je snel hoe dingen beter kunnen? Ga aan de slag als wagenparkbeheerder bij de AIVD.
 • Documentalist inlichtingen
  Vind jij informatiebeheer het mooiste wat er is? Werk je zorgvuldig en wil je mensen graag van dienst zijn? Dan past de baan van documentalist bij onze inlichtingenteams goed bij jou.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.