Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

  • Adviseur internationaal informatiebeveiligingsbeleid
    In deze functie ga je beleid ontwikkelen en beoordelen, ontwikkelingen signaleren en het Nederlandse belang vertegenwoordigen in overleggen. Word jij hiervoor het internationale aanspreekpunt?
  • Expert informatiebeveiliging hardware
    Bij het NBV heb je een divers werkpakket. Zo ontwikkel je zelf proof of concepts voor oplossingen. Ook begeleid je de ontwikkeling van veilige producten door bedrijven, soms gebaseerd op de eigen proof of concepts.
  • Netwerksecurity-expert
    Voel jij je aangetrokken tot cryptografie en sleutelmanagement, of softwaresecurity? Of juist hardware security en programmeerbare logica?

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.