Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

HR

 • Hoofd HR strategie en ontwikkeling
  In deze functie geef je leiding aan 25 HR-professionals die zich bezighouden met uiteenlopende onderwerpen. Jij let op de samenhang van onderwerpen, een tijdige afronding van zaken en de verankering in de organisatie.

ICT

 • Adviseur Cybersecurity
  Wil je jouw uitgebreide kennis van informatiebeveiliging en risicomanagement inzetten voor een veilig Nederland? Solliciteer dan op deze afwisselende functie bij de AIVD.
 • Database Administrator (DBA)
  Word jij enthousiast van de nieuwste database-innovaties en hebben Oracle, PostgreSQL en/of MySQL geen geheimen voor jou? Kom de AIVD helpen om onze techniek en dienstverlening altijd op het hoogste niveau aan te bieden en zo Nederland veilig te houden.

Staf

 • Beleidsadviseur cybersecurity internationaal
  In deze functie blijft staatsgeheime informatie dankzij jouw inzet ook echt geheim. Jij vertegenwoordigt Nederlandse belangen op het gebied van informatiebeveiliging en doet dit in internationale samenwerkingsverbanden, zoals de NAVO, EU en ESA. 
 • Adviseur Planning en Control
  Kun jij als adviseur met jouw adviezen het verschil maken in de (financiële) besluitvorming van de AIVD? Dan is dit een interessante baan voor jou.

Veiligheid

 • Beveiliger AIVD
  Van sollicitanten tot buitenlandse gasten: de AIVD krijgt diverse bezoekers over de vloer. Als beveiliger ontvang jij deze bezoekers straks op een hartelijke manier en verliest daarbij nooit de veiligheidsaspecten uit het oog. 

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.