Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

 • Cryptoloog
  Weet jij alles van post-quantum cryptoprimitieven, symmetrische en asymmetrische cryptografie, hashfuncties, en public key infrastructures? Dan zoeken we jou als cryptoloog bij de AIVD.

 • VMware-specialist
  Een omgeving waar beschikbaarheid en continuïteit cruciaal zijn en waar gerubriceerde data beschermd moeten blijven. Zorg jij er straks voor dat het platform en de systemen optimaal ingericht blijven?

 • IT-securityspecialist
  Vind jij informatiebeveiliging het mooiste dat er is en zoek je een rol waarin je jouw ideeën kunt omzetten in concrete oplossingen? Kom dan als adviseur werken bij de JSCU.

Documentatie en informatievoorziening

 • Senior registrator
  Jouw werk als senior registrator draait om het selecteren en registreren van archiefwaardige informatie, het scannen van papieren documenten en het maken van documentomschrijvingen.

Veiligheid

 • Unithoofd dienstencentrum
  Als unithoofd ben je integraal verantwoordelijk voor het realiseren van doelstellingen op het gebied van bedrijfsvoering en de doorontwikkeling van het dienstencentrum van de AIVD.
 • Technisch specialist audio en video
  Kunnen jouw handen maken wat je ogen zien? Vind jij werken met beeld en geluid het mooiste wat er is? Lees dan snel verder en ontdek of je uit het juiste hout gesneden bent voor deze baan.
 • ICT-specialist audio en video
  In deze functie draag je niet alleen zorg voor de beste ICT-ondersteuning van de audio- en videosystemen, maar denk je ook na over vernieuwing en innovatie. Iets voor jou?

Administratief

 • Afdelingssecretaresse
  Als afdelingssecretaresse ondersteun je een teamhoofd en de teamleden die onderzoek doen naar dreigingen. Doordat jij hen ondersteunt, kunnen jouw collega's nog beter hun werk doen.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.