Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

  • Frontend-developer
    Ben jij een frontend-ontwikkelaar die de laatste innovaties op het gebied van visualisatie, user-experience en browsertoepassingen niet uit de weg gaat? Dan zit je bij de AIVD helemaal op je plek.

  • Technical lead detection engineering
    Als technical lead werk je samen met je team aan effectieve detectie use-case lifecyclemanagement. Je bedenkt hoe use-cases kunnen worden aangescherpt en hoe we zo min mogelijk false positives krijgen.

Veiligheid

  • Medewerker Klanten Contact Center
    Vind je het leuk om klanten met kritische vragen vriendelijk en duidelijk te woord te staan? Dan is deze functie bij het Klanten Contact Center van de unit Veiligheidsonderzoeken echt iets voor jou.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.