Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

Coronavirus: wat betekent dit voor jouw sollicitatie?

De coronamaatregelen hebben ook invloed op het sollicitatieproces bij de AIVD.

Wij blijven vacatures plaatsen, maar zullen hiervoor een langere reactietermijn hanteren. Blijf dan ook gerust reageren op onze vacatures.

Heb jij recent gereageerd op een vacature? Dan is het goed om te weten dat sollicitatiegesprekken in ieder geval tot en met 6 april worden uitgesteld. Ook het veiligheidsonderzoek kan langer duren dan gebruikelijk. Kandidaten zullen tijdig door ons op de hoogte worden gesteld van nieuwe gespreksdata.

Contact

Heb je vragen over je sollicitatie? Neem contact op met ons Wervingsbureau, op werkdagen tussen 9 en 16.00 uur bereikbaar op telefoonnummer: 079 - 320 53 73.

ICT

 • Technisch applicatiecoördinator
  Communiceren, coördineren, samenwerken en vooral: klantgericht handelen. Kom bij de AIVD werken en zet jouw brede ICT-expertise in om je collega's te helpen hun werk beter te doen.

 • Backend-ontwikkelaar multimedia
  Wil jij als backend-ontwikkelaar écht relevant werk doen? Ben jij een aanpakker en krijg je zaken makkelijk voor elkaar? Kom dan verder bouwen aan ons multimediaplatform.

 • VMware-specialist
  Beheer en vernieuwing van een bijzondere infrastructuur, in een omgeving waar de nieuwste kennis en innovatie samengaan met verantwoordelijkheid, teamwerk en professionele kansen: iets voor jou?

 • Front-end developer
  Ben jij iemand die de laatste innovaties op het gebied van visualisatie, user-experience en browsertoepassingen niet uit de weg gaat? Kom bij ons werken als front-end developer.

Veiligheid

 • Acquisiteur financiële inlichtingen
  Kun jij een netwerk bouwen en onderhouden van personen die werken in of kennis hebben van de financiële wereld? Dan word jij misschien wel onze nieuwe acquisiteur financiële inlichtingen.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.