Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van onze samenleving. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

 • Functioneel beheerder
  In deze functie ben jij de schakel tussen het bedrijfsproces, de gebruikers en de ICT-leverancier. Ben jij de nieuwe collega die onze informatievoorziening verder gaat optimaliseren?
 • Vacature cryptoproductiemedewerker
  Heb jij affiniteit met informatiebeveiliging en gaat jouw hart sneller kloppen van cryptografische sleutels en het configureren van cryptoapparatuur? Solliciteer dan bij het NBV.
 • Frontend-ontwikkelaar multimedia
  Wil jij als frontend-ontwikkelaar écht relevant werk doen? Kom dan bij ons werken aan een multimediaplatform voor het verwerken en beschikbaar stellen van audio- en videomateriaal.
 • UI-designer met frontend-skills
  Wij zoeken een nieuwe collega die graag met de nieuwste technieken werkt en die via het ontwikkelen van slimme interfaces en strakke ontwerpen het verschil weet te maken.
 • Linux-specialist
  Heb jij ervaring met Linux, cloud infrastructure of containers en draai jij je hand niet om voor de (door)ontwikkeling van IT-infrastructuren? Dan is dit de baan waarnaar je op zoek bent.
 • Backend-ontwikkelaar tapsystemen
  Wil jij als backend ontwikkelaar écht relevant werk doen? Kom dan verder bouwen aan onze tapsystemen en zorg dat onze inlichtingenofficieren nog beter hun werk kunnen doen.
 • Functioneel beheerder/product owner
  In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt van reeds bestaande HR-systemen, zoals Ilias, Boss, Edumanager en P-Direkt. Help jij ons deze systemen nóg beter te maken?
 • Full-stack C#-ontwikkelaar
  Wil jij jouw kennis en ervaring combineren met het veiliger maken van Nederland? Kom naar de AIVD en werk in een Agile-Scrum-team van ICT-specialisten aan bestaande en nieuwe software. 

Veiligheid

 • Senior adviseur bedrijfsvoering/beleidsadviseur
  We zoeken een collega die gevoel heeft voor beleid en weet wat er speelt (of gaat spelen) op HR-gebied. Ook belangrijk: je kunt overtuigen en blijft daarbij in verbinding met degenen die je adviseert.
 • Informatiedocumentalist
  Verbanden leggen tussen (digitaal) verkregen data en daarmee bijdragen aan een veilig Nederland: word informatiedocumentalist en kom informatie ontsluiten, registreren en beheren bij de AIVD.

Personeel en organisatie

 • Recruiter
  Als AIVD-recruiter werf je geschikte en gemotiveerde kandidaten voor gewone, maar ook voor buitengewone functies, zoals developers, system engineers, inlichtingenofficieren en acquisiteurs.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt sollicteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar wil je wel graag bij de AIVD werken? Stuur ons een open sollicitatie.