Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

 • System engineer
  Wij zoeken een leergierige Microsoft-system-engineer die wil werken aan beschikbaarheid en vergaande security van complexe systemen. Iets voor jou?
 • Senior fullstack developer
  Ben jij een fullstack developer die innovaties op het gebied van softwareontwikkeling, user experience en data operations op de voet volgt? Dan is dit misschien wel jouw droombaan.
 • Elektrotechnicus hardwarebeveiliging
  Jouw focus als elektrotechnicus: de betrouwbaarheid van fysieke systemen en componenten waarborgen. Je spoort onder meer via side channel analysis of fault injection kwetsbaarheden in hardware op.
 • Cybersecurityspecialist
  Een veelzijdige baan waarbij je samen met top-cyberexperts werkt aan het voorkomen van dreigingen die zich richten op vitale, nationale en internationale infrastructuren.
 • Ontwikkelaar detectiesystemen
  Gegevens uit bronnen veilig op de bestemming krijgen en geen virus of malware aan jouw aandacht laten ontsnappen. Jouw baan als ontwikkelaar van detectiesystemen in een notendorp.

Veiligheid

 • Adviseur fysieke beveiliging
  Kun jij door de ogen van kwaadwillenden kijken en zien waar een object kwetsbaar is? In deze functie heb je een zelfstandige rol bij het onderkennen van dreigingen en het maken van risico-analyses.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.