Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van onze samenleving. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

 • Senior adviseur cybersecuritycertificering
  Als senior adviseur ben jij een ervaren informatiebeveiligingsexpert met een veelzijdig takenpakket: je houdt onder meer toezicht op commerciële bedrijven die de evaluatiewerkzaamheden uitvoeren.
 • Coördinator en product owner cryptografische productieketen
  Gezocht: een product owner met strategische coördinatie en planning. Word jij  spin in het web tussen de projectleiders, de Nationale Distributie Autoriteit en Cryptosleutelproductie?
 • System-engineer VoIP
  Werken in een dynamische IT-omgeving: als system-engineer beheer je communicatieoplossingen, netwerken en infrastructuren die worden ingezet voor dataverwerving en -verwerking.
 • Support-engineer VoIP
  Wil jij werken in een dynamische IT-omgeving en houd je je graag bezig met het (door)ontwikkelen van communicatiemethoden? Dan is dit wellicht de baan voor jou.
 • System engineer enterprise-informatiesystemen
  Als system engineer in het DevOps-team Vastlegging ben je een echte duizendpoot, denk je probleemoplossend en weet je wel raad met het uitvoeren van 'changes'.
 • Senior software-engineer
  Je ontwikkelt en onderhoudt systemen en applicaties die informatie kunnen verzamelen. Hiervoor werk je nauw samen met andere afdelingen en externe partijen, zoals collega-diensten en leveranciers
 • System engineer Linux
  Houd jij van het (door)ontwikkelen van complexe server- en netwerkinfrastructuren en is security jouw zesde zintuig? Dan is dit wellicht de baan voor jou!
 • Senior netwerkengineer
  Heb jij affiniteit met coördineren en kennis van routers, firewalls en switches? Wij zoeken een nieuwe collega die verantoordelijk wordt voor de beschikbaarheid en performance van onze netwerken.
 • Data-analist (SIGINT/Cyber)
  Als data-analist ben je een onmisbare schakel tussen de techniek en onze onderzoeken. Kun jij uit een grote hoeveelheid data de juiste informatie halen? Dan is dit de functie voor jou!
 • Software Engineer (Java Developer)
  Zie jij jezelf al applicaties ontwikkelen voor inlichtingenteamsn, waarmee je actief bijdraagt aan het zo veilig mogelijk maken (en houden) van Nederland? De AIVD zoekt een nieuwe Java Developer.
 • Full-stack C#-ontwikkelaar
  Wil jij jouw kennis en ervaring combineren met het veiliger maken van Nederland? Kom naar de AIVD en werk in een Agile-Scrum-team van ICT-specialisten aan bestaande en nieuwe software. 

Veiligheid

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt sollicteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar wil je wel graag bij de AIVD werken? Stuur ons een open sollicitatie.