Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

 • Softwaretester CT Infobox
  Een multidisciplinair informatiesysteem testen om terrorisme in kaart te brengen en te bestrijden: gaan jouw vingers al jeuken? Kom bij de AIVD testervaring opdoen met dit unieke systeem in een van de scrumteams.
 • Junior (IT) Messaging Specialist
  Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar veilig kunnen communiceren is voor alle AIVD'ers van cruciaal belang. Als Junior Messaging Specialist zorg jij ervoor dat je collega's dit veilig kunnen doen.
 • Cyber Security Engineer
  Aan de hand van cyber threat intelligence jagen op geavanceerde aanvallers? Bij de AIVD doe je dat in een technisch hoogstaand, creatief en dynamisch team. Bonus: je krijgt de vrijheid om jouw expertise in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.

Staf

 • Juridisch adviseur inlichtingen en operaties
  Ben jij de jurist die het leuk vindt om een schakel te zijn tussen de Wiv 2017 en de uitvoering door onze operationele-en inlichtingenteams? Dan maken wij graag kennis met jou én je vakkundigheid.
 • Afdelingshoofd Control
  Is planvorming, uitvoering, verantwoording, sturing en risicobeheersing jouw tweede natuur? Control ziet toe op de rechtmatige en doelmatige besteding van het AIVD-budget in het kader van de Rijksbegrotingscyclus.

Veiligheid

 • Financieel informatie-analist
  Hoe kan ik mijn werk bij de AIVD telkens weer een beetje beter maken? En hoe kan ik deze verbetervoorstellen delen met mijn collega’s? Herken jij jezelf hierin? Dan is de functie van financieel informatie analist iets voor jou.

Financieel

 • Senior financieel adviseur
  Lijkt het jou interessant om met jouw ervaring financiële processen te verbeteren bij een overheidsinstantie? Dan ligt er voor jou een mooie uitdaging bij de AIVD.
 • Medewerker financiële administratie
  Samen met jouw collega's zorg jij straks voor een adequate ondersteuning van interne en externe klanten. Je signaleert knelpunten en hebt daarbij oog voor kwaliteitsverbetering. Iets voor jou?

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.