Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in uiteenlopende functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van onze samenleving. Welke vacatures zijn er bij de AIVD?

Kijk voor alle vacatures op Werken voor Nederland

ICT vacatures

 • Front-end developer/UI-specialist
  In deze functie ontwikkel je user interfaces voor applicaties. Hiermee ondersteun je inlichtingenteams bij het onderzoeken van bijvoorbeeld terrorisme- of cyberdreigingen.
 • SAP Netweaver-expert (medior/senior)
  De SAP Netweaver-expert die wij zoeken werkt niet alleen graag met de nieuwste technologieën, maar kan ook adviezen vertalen naar concrete plannen.
 • Functioneel beheerder
  Zet jouw ICT-werkervaring in bij de dienst en maak het inlichtingenproces nóg sterker. Ga bij ons aan de slag als functioneel beheerder!
 • ICT-specialist Computer Network Exploitation
  Een softwareontwikkelaar die zijn expertise graag inzet voor een veiliger Nederland en het verschil wil maken: dat is de nieuwe de ICT-collega die wij zoeken.
 • Linux System Engineer
  Kent Linux geen geheimen voor jou? De AIVD zoekt een creatieve system engineer die zich wil inzetten voor een optimaal functionerend en veilig IT-landschap.
 • Senior Linux System Engineer
  Wij zoeken een ervaren Linuxexpert die verantwoordelijk wordt voor het ontwerpen, ontwikkelen en beveiligen van onze verschillende netwerkinfrastructuren.
 • Linux Specialist
  Ken jij Linux als je broekzak en kun je goed overweg met cloud infrastucture en containers? Kom dan bij de AIVD werken aan de nieuwste innovaties op dit gebied.
 • Technisch applicatiecoördinator
  Communiceren, coördineren, samenwerken, maar vooral: klantgericht handelen. Is dit waar jij als IT'er enthousiast van wordt? Kom de AIVD versterken!
 • IT Security Specialist 
  Een cruciale rol spelen in de veiligheid van de ICT-voorzieningen van de AIVD, oftewel: bijdragen aan een veilig Nederland. Dát is wat jij in deze functie gaat doen.
 • Systeembeheerder Microsoft (Enterprise)
  Als systeembeheerder Microsoft (Enterprise) bij de AIVD draai jij je hand niet om voor het beheren van complexe ICT-systemen en kom je graag met innovatieve oplossingen.
 • Senior Netwerkengineer
  Wij zoeken een senior netwerkengineer met coördinerende en verbindende kwaliteiten die zorgt voor de beschikbaarheid en performance van onze netwerken.
 • Junior ICT-specialist messaging and collaboration
  Wil jij je messaging- en collaboration skills verder ontwikkelen? De AIVD zoekt een resultaatgerichte en planmatige IT'er die alles weet van IBM Notes/Domino.
 • Software Engineer (Java developer)
  Wij zijn op zoek naar ervaren softwareontwikkelaars die innovatieve oplossingen bedenken voor het binnenhalen, verwerken en inzichtelijk maken van databronnen.

Technische ondersteuning

 • Automotivespecialist/diagnosetechnicus
  Gezocht: een breed geïnteresseerde elektromechanicus met ervaring in de autobranche die ons team kan komen versterken. Houd jij van afwisseling? Dan is dit jouw baan!

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt sollicteren en klik vervolgens op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar wil je wel graag bij de AIVD werken? Wij zijn ook altijd op zoek naar bijvoorbeeld goede vertalers en onderzoekers inlichtingen. Stuur ons een open sollicitatie.