Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

 • VMware-specialist
  Beheer en vernieuwing van een bijzondere infrastructuur, in een omgeving waar de nieuwste kennis en innovatie samengaan met verantwoordelijkheid, teamwerk en professionele kansen: iets voor jou?

 • Front-end developer
  Ben jij iemand die de laatste innovaties op het gebied van visualisatie, user-experience en browsertoepassingen niet uit de weg gaat? Kom bij ons werken als front-end developer.
 • Backend-ontwikkelaar multimedia
  Je gaat werken aan een multimediaplatform voor het verwerken en realtime beschikbaar stellen van audio- en videomateriaal aan interne gebruikers. Performance, security, reliability en schaalbaarheid zijn essentieel.
 • Backend-developer Contra-Terrorisme Infobox
  Wil je jouw kennis van databases, microservices en cloudtechnologie gebruiken voor een doel waarbij het er écht om gaat? Kom bij de AIVD bouwen aan een multidisciplinair informatiesysteem voor het bestrijden van terrorisme.
 • Frontend-developer Contra Terrorisme Infobox
  Heb jij ervaring met JavaScript, (intuïtieve) user interfaces en frontend-frameworks? Wij zoeken een nieuwe collega die deze kennis kan inzetten bij het meebouwen aan een multidisciplinair informatiesysteem voor de bestrijding van terrorisme.
 • Lead-developer Contra-Terrorisme Infobox
  Neem je graag de lead en wil je jouw kennis van het bouwen van applicaties op complexe netwerken gebruiken voor een doel waarbij het er echt om gaat? Kom bij ons werken aan een multidisciplinair informatiesysteem voor terrorismebestrijding.

Veiligheid

 • Inspecteur integrale beveiliging
  Weet je alles van (cyber)security en waarom dat belangrijk is? Sta je bovendien zo stevig in je schoenen dat je tegelijkertijd adviseur én toezichthouder kunt zijn? Dan is deze functie de perfecte baan voor jou.

Staf

 • Juridisch adviseur contractenrecht
  Elk inkoopproces vraagt om de juiste afwegingen en juridische garanties, maar bij ons zit er altijd een extra dimensie aan. Wij zoeken een ervaren adviseur die raad weet met (soms) onalledaagse contracten.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.