Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

Advies/beleid

 • Senior Stafadviseur
  Ben jij een enthousiaste adviseur die energie krijgt van het doorontwikkelen van werkprocessen en structuren? Neem jij graag initiatief en krijg jij mensen mee in nieuwe ideeën en ontwikkelingen? Lees dan snel verder!
 • Beleidsadviseur HR
  Ben jij een veelzijdige en vernieuwende verbinder? Kun je goed schrijven en is het jouw passie om HR beleid werkend te maken in de praktijk? Wil je dit doen in een groeiende organisatie die bijdraagt aan het veiliger maken van ons land? Dan hopen we dat jij onze nieuwe collega wordt!

ICT en techniek

 • Core Network Engineer
  Begrijp jij hoe het internet echt werkt? Snap jij precies welke technologieën daaronder liggen? Heb je gevoel bij hoeveel informatie er door het internet stroomt? Lees dan verder en word onze nieuwe Core Network Engineer!

Bedrijfsvoering en dienstverlening

 • Management development adviseur 
  Heb je veel interesse in management development vraagstukken? Wil jij werken voor gepassioneerde collega’s? Ga aan de slag als MD-adviseur en draag bij aan de ontwikkeling van de (toekomstige) leiders van de AIVD!

 • Adviseur Bedrijfsvoering
  Maak jij de koppeling tussen de koers van de AIVD en de operationele processen in de bedrijfsvoering? Schakel jij moeiteloos tussen alle niveaus in onze organisatie? Ben je breed geinteresseerd en draai je je hand niet om voor het trekken van concrete projecten die eindigen met een zichtbaar resultaat? Lees snel verder.

 • Beveiliger AIVD
  Ben jij een proactieve beveiliger die onveilige en afwijkende situaties snel herkent? Wil jij werken in deze afwisselende functie bij een unieke organisatie met veel opleidingsmogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder.

Administratief/secretarieel

 • Secretaris
  Vind je het leuk om conflicterende belangen bij elkaar te brengen en tegelijkertijd praktisch bezig te zijn door overleggen te organiseren? Dan is de functie van secretaris bij Bureau Managementteam iets voor jou!

Reageren op vacatures

Het overzicht van alle AIVD-vacatures staat op werkenvoornederland.nl. Selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Komt jouw droombaan niet voor in deze lijst of onze podcastserie 'De Dienst', maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. 

Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.