Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

  • Database Administrator (DBA)
    Word jij enthousiast van database-innovaties? En hebben Oracle, PostgreSQL en/of MySQL geen geheimen voor jou? Ga aan de slag bij de AIVD en help ons om onze techniek en dienstverlening altijd op het hoogste niveau aan te bieden.
  • Data scientist interne beveiliging
    Zet jij straks bij de AIVD jouw kennis en ervaring met datawetenschap en programmeren in om ons systeem voor protective monitoring verder te ontwikkelen?

Administratief

  • Directiesecretaresse
    Als directiesecretaresse ondersteun je een unithoofd en meerdere teamhoofden binnen het inlichtingenproces. Kom jij ondersteuning bieden aan managers die dagelijks bezig zijn met de veiligheid van Nederland?

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.