Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

 • Beheerder audio- en videoplatform
  Beeld en geluid samengebracht in één team, met aandacht voor de vindbaarheid, schaalbaarheid en security. Jij zorgt straks ervoor dat gebruikers optimaal hun werk kunnen doen. Iets voor jou?
 • Frontend-developer
  Ga jij als frontend-ontwikkelaar de laatste innovaties op het gebied van visualisatie, user-experience en browsertoepassingen niet uit de weg? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je.
 • Businessdevelopmentspecialist
  In deze functie zorg jij ervoor dat de verzamelde inlichtingen van de Joint Sigint Cyber Unit (JSCU) nog effectiever zijn. Hiermee help je alle operationele teams van de AIVD en de MIVD.
 • Detection engineer
  Als detection engineer binnen het SOC van de AIVD analyseer je securitymonitoringdata en ontwikkel je detectie-use-cases die wijzen op verdacht gedrag op onze netwerken en systemen.
 • Software-architect
  Als software-architect bij de unit ICT ga jij samen met je collega's de toekomst van het softwarelandschap van de AIVD vormgeven.

Financieel/economisch

 • Hoofd afdeling control
  Als hoofd van de afdeling draag je zorg voor het beleid en de realisatie van producten en diensten van Control. Ook adviseer je de (plaatsvervangend) directeur-generaal over de strategische koers van de organisatie.

Documentatie en Informatievoorziening

 • Archivaris/recordmanager
  Als senior recordmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de fysieke en digitale archieven, de inrichting van het (digitaal) archiefbeheer en recordmanagementsystemen van de AIVD.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.