Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

Administratief

 • Administratief medewerker met juridische affiniteit
  Ben jij een regelaar en wil je jouw organisatietalent inzetten om ervoor te zorgen dat de afdeling Juridische Zaken op administratief gebied loopt als een trein? Dan is dit een leuke en afwisselende baan die echt bij jou past.

Cultureel/taalkundig

 • Taal- en cultuurspecialist Russisch
  Van cyberdreiging tot economische spionage: wil jij met jouw kennis van Russische politieke, maatschappelijke en culturele ontwikkelingen een bijdrage leveren aan de veiligheid van Nederland? Kijk snel of deze baan bij jou past.

Staf

 • Hoofd Bestuurlijke Ondersteuning AIVD
  Wij zoeken voor deze functie een toegankelijke en krachtige persoonlijkheid, met ruime kennis van en ervaring met politiek-bestuurlijke dynamiek en die veel affiniteit heeft met het veiligheidsdomein.

 • Adviseur Planning & Control
  Wil jij het verschil maken door jouw adviezen overtuigend over te brengen bij een organisatie waar de dingen soms net even anders lopen? Kijk dan snel of deze uitdagende en afwisselende adviseursfunctie iets voor jou is.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.