Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

 • Senior adviseur cybersecurity
  Heb jij veel ervaring met informatiebeveiliging, cybersecurity en risicomanagement en wil je jouw expertise inzetten voor het ongehinderd functioneren van de samenleving? Kom dan werken bij dé autoriteit op dit gebied.

 • Security Engineer
  Als security engineer bij de AIVD werk je mee om de juiste logbronnen te ontsluiten. Daarnaast analyseer je de security monitoring data die we op ons platform verzamelen en ontwikkel je detectie use-cases.

 • Junior sytem-engineer
  Bij de AIVD maken we gebruik van de laatste tools, de nieuwste besturingssystemen en de meest geavanceerde security-features. Jij kunt daar aan meewerken. Iets voor jou?

 • Senior system-engineer
  Word jij verantwoordelijk voor het bouwen en innoveren van onze werkplekomgeving, inclusief de daarbij behorende backend-omgeving in een relatief complexe en beveiligde netwerkomgeving?

Administratief/secretarieel

 • Directiesecretaresse
  Wij zoeken een klantgerichte, integere en ervaren collega die goed uit de voeten kan in een politieke en ambtelijke omgeving. Word jij de nieuwe managementondersteuner van onze (plaatsvervangend) directeur-generaal? 

Personeel en organisatie

 • Hoofd HR Managementinformatie en Support
  Heb jij lol in het optimaliseren van de kwaliteit van de dienstverlening en haal je graag het beste uit je medewerkers? En dat binnen een organisatie waar alles net een beetje anders gaat? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Financieel/economisch

 • Coördinator PSA
  Bij een organisatie als de AIVD, waar de dingen meestal anders dan anders gaan, vraagt het aansturen van de personeelsadministratie om bijzondere aandacht. Is jouw nieuwsgierigheid gewekt?

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.