Vacatures bij de AIVD

Bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) doe je werk dat ertoe doet. Wij zoeken nieuwe collega's in diverse functies en vakgebieden die zich willen inzetten voor het zo veilig mogelijk maken en houden van Nederland. Welke vacatures zijn er bij de AIVD? 

ICT

  • Mobile Devices Specialist
    Weet jij alles van mobile devices? En staat servicegerichtheid bij jou hoog in het vaandel? Ga bij ons aan de slag als Mobile Devices Specialist en zet je in voor een veilig Nederland.

Personeel en organisatie

  • IT-recruiter
    Gewone en buitengewone profielen werven, voor een bijzondere organisatie en onder soms bijzondere omstandigheden. We geven ruimte aan jouw professionele kwaliteiten, terwijl je een bijdrage levert aan een veilig en welvarend Nederland. Iets voor jou?

Veiligheid

  • Beslismedewerker Veiligheidsonderzoeken
    Kun jij zelfstandig je weg vinden in diverse informatiebronnen en verbanden leggen tussen wat je vindt? En kun je goed dossiers opstellen en nauwkeurig rapporteren? Dan is deze baan echt iets voor jou.

Reageren op vacatures

Wil je reageren op een van deze vacatures? Ga naar het volledige overzicht van AIVD-vacatures op www.werkenvoornederland.nl, selecteer de functie waarop je wilt solliciteren en klik op de 'solliciteren'-knop.

Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt niet in deze lijst, maar zie je voor jezelf wel een toekomst bij de AIVD? Stuur ons een open sollicitatie.

Vergeet daarin niet jouw motivatie toe te lichten: geef duidelijk aan waarom je bij ons wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie.