Nieuwe AIVD-publicatie over spionage

Hoe herken je spionage en hoe kun je jouw organisatie ertegen beschermen? Daarover informeren onze accountmanagers organisaties met behulp van de nieuwe AIVD-publicatie ‘Spionage, hoe herken je het en wat kun je ertegen doen?’

Spionage is iets van alle tijden en vormt een grote bedreiging voor Nederland. Tegelijkertijd is spionage haast onzichtbaar en zijn weinig mensen zich bewust van de gevaren. In Nederland wordt door allerlei landen gespioneerd. Niet alleen digitaal, maar ook op de klassieke manier: door mensen in te zetten.

AIVD informeert organisaties zodat zij zich kunnen beschermen tegen spionage

Waarom gebeurt dit en waarom is het schadelijk? Belangrijker nog: hoe herken je spionage en hoe kun je jouw organisatie ertegen beschermen? Daarover informeren onze accountmanagers organisaties met behulp van de nieuwe AIVD-publicatie ‘Spionage, hoe herken je het en wat kun je ertegen doen?’