AIVD kerstpuzzel 2017

De AIVD kerstpuzzel is al jaren een begrip. Ook in 2017 heeft het NBV (Nationaal Bureau voor Verbindingsbeveiliging) hard gewerkt aan een puzzel vol cryptische opgaven die de hersens flink doen kraken. Ga jij de uitdaging aan? De winnaar krijgt zoals altijd eeuwige roem én de felbegeerde beker.

Club van 100

In 2016 lukte het maar liefst tien teams om een score van honderd punten of meer te halen (met bonuspunten). Ter ere van deze groep puzzelaars is dat jaar de Club van 100 opgericht.

Om dit gezelschap een beetje exclusief te houden, hebben wij dit jaar een paar extra moeilijke opdrachten opgenomen in de puzzel. Slaag jij erin om een hoge score te behalen en ook toe te treden tot onze fameuze Club van 100?

Belangrijke data

De AIVD kerstpuzzel 2017 is beschikbaar van 12 december 2017 tot en met 15 januari 2018. In die periode kun je de opgaven en het antwoordformulier downloaden. Het e-mailadres waar je de oplossingen naartoe kunt sturen staat vermeld op het formulier.

Eind november en begin december kun je een 'tijdige' voorsprong winnen door twee teaseropdrachten op te lossen: volg ons op Twitter en Instagram en blijf op de hoogte.

In de loop van februari 2018 maken wij de winnaar bekend.

Wij wensen jou veel succes!

→ Ga naar: over de AIVD kerstpuzzel
→ Ga naar: spelregels AIVD kerstpuzzel
→ Ga naar: oefenen met eerdere edities