Luister mee met de AIVD bij een terrorismeonderzoek

Altijd al willen weten hoe het er bij de AIVD aan toe gaat? Luister naar het eerste seizoen van onze podcast 'De Dienst'. Hierin volg je Liesbeth Rasker, die een terroristische dreiging onderzoekt. Is Sander slechts een geïnteresseerde student of een potentiële bommenbouwer? En vormt hij een gevaar voor de nationale veiligheid?

Om goed zicht te krijgen op de dreigende situatie gaat Liesbeth in gesprek met echte AIVD'ers. Iedere gesprekspartner brengt Liesbeth én de luisteraar een stap verder in het onderzoek. 

Cyberdreiging in seizoen 2

In 'De Dienst: Operatie POSITRON' staat een (fictief) onderzoek naar een cyberaanval centraal. De presentatie is opnieuw in handen van Liesbeth.

Nieuw dit tweede seizoen was dat luisteraars zelf een actieve rol konden spelen door ingewikkelde technische challenges op te lossen.

Deze opdrachten staan inmiddels niet meer online, maar je kunt uiteraard nog steeds naar deze serie luisteren en uitvinden of en zo ja, hoe Liesbeth en de collega's ontdekken wie er achter deze aanval zit.

Alle verhalen in podcast 'De Dienst' zijn fictief. De overeenkomsten met bestaande personen of organisaties berusten op toeval.

Luister op Spotify of Apple Podcasts

Beide seizoenen van 'De Dienst' zijn te vinden op: 

Ga terug naar de overzichtspagina Terrorisme.