Neem contact met ons op over uw veiligheidsonderzoek

Heeft u een vraag over het veiligheidsonderzoek? Dan zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de Unit Veiligheidsonderzoeken (UVO) van de AIVD en MIVD.

Uw werkgever kan algemene vragen over het veiligheidsonderzoek beantwoorden. Solliciteert u op een functie bij Defensie? Neem dan contact op met de afdeling Werving en Selectie. Als u al bij Defensie werkt, neemt u contact op met de beveiligingsfunctionaris.

Specifieke vragen over het veiligheidsonderzoek

Staat het antwoord op uw vraag niet op deze website? Neem dan contact op met het Klant Contact Center van de Unit Veiligheidsonderzoeken.

We krijgen op dit moment heel veel vragen binnen bij het Klant Contact Center. Het spijt ons dat de wachttijd aan de telefoon langer kan zijn dan u van ons gewend bent. Blijf aan de lijn of probeer het later nog eens. 

Neem telefonisch contact op

Het Klant Contact Center is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur op telefoonnummer 079 – 320 52 27.

Houd het dossierkenmerk bij de hand. Dan kunnen wij specifieke vragen sneller beantwoorden.

Vragen voor werkgevers

De accountmanager van de Unit Veiligheidsonderzoeken (UVO) is de contactpersoon voor u als werkgever. De accountmanager kan u begeleiden in het aanwijsproces van vertrouwensfuncties en geeft voorlichting over veiligheidsonderzoeken.

We hebben veel antwoorden op veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Wordt uw vraag daar niet beantwoord? Neem dan contact op met de accountmanager via telefoonnummer of het e-mailadres dat u van uw contactpersoon heeft gekregen. Of bel ons algemene telefoonnummer 079 - 320 52 27

Vragen over veiligheidsonderzoeken voor de burgerluchtvaart

Voor vragen over veiligheidsonderzoeken in de sector burgerluchtvaart is het team Veiligheidsonderzoeken van de Koninklijke Marechaussee het aangewezen contact. 

Zij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 10.00 uur te bereiken op telefoonnummer 088 – 951 18 15.

Ga terug naar de overzichtpagina Veiligheidsonderzoek.