Meld je aan voor de JSCU Summerschool 2021

De zomer staat voor de deur en dit betekent dat de jaarlijkse JSCU Summerschool weer eraan komt. Vorig jaar liep het allemaal net even anders dan anders (zoals in heel Nederland). We hebben toen in verband met de coronamaatregelen een speciale online editie georganiseerd.

De JSCU (Joint Sigint Cyber Unit van de AIVD en MIVD) heeft goede hoop dat die alternatieve online editie écht eenmalig was. De coronacijfers dalen namelijk al weken gestaag en de wereld gaat langzaam weer open. 

We zijn dan ook zeer verheugd om te kunnen aankondigen dat 2021 het jaar is waar we 'gewoon' weer een normale Summerschool kunnen organiseren.

De coronaregels worden in de loop van de zomer steeds verder versoepeld, maar de pandemie is nog niet voorbij. Daarom zijn (en blijven) we er scherp op dat we helemaal volgens de regels handelen.

Aanmelden doe je zo

Vooralsnog staan wij in de startblokken om van 2 tot en 6 augustus een nieuwe lichting studenten te verwelkomen.

Dit gaan we doen op een geheime locatie, ergens in het oosten van het land. Daar zal de JSCU de studenten 'strak binnenhouden' in een 'reversingbubble' en hen onderwerpen aan een uitdagend technisch regime.

Zie jij dit wel zitten en wil je graag meedoen? Kijk dan snel op jscu.summerschool.sh om je direct aan te melden voor deze editie.

Meer informatie over het hoe en waarom van de Summerschool vind je op deze pagina: Summerschool 2021.