Spelregels

Voor het meedoen aan de AIVD kerstpuzzel gelden over het algemeen niet al te strenge spelregels. Het is voor ons vooral van belang dat er sportief en met plezier wordt meegespeeld.

Weinig spelregels, groot plezier

  1. De AIVD kerstpuzzel 2018 is op 11 december gepubliceerd. Tot en met 15 januari 2019 (23.59 uur) kon je de puzzelopgaven downloaden en oplossingen insturen. De uitslag en uitwerkingen van deze editie zijn bekendgemaakt op 26 maart 2019.
  2. Samenwerken in teams is toegestaan. Om oneerlijke concurrentie te voorkomen mag een team uit maximaal vier personen bestaan.
  3. Uitzondering op de regel vormen basisscholen: zij mogen de opgaven samen maken en als deelnemende klas één antwoordformulier insturen.
  4. Zorg ervoor dat je voor het versturen van jouw antwoorden jouw antwoorden invult in de invulvelden onder de opagevn. Wij raden je aan hiervoor Adobe Acrobat Reader te gebruiken. Verzend je de oplossingen op een andere manier? Dan kunnen de puzzelmakers helaas niet garanderen dat zij jouw inzending nakijken voordat de winnaar en de uitwerkingen van de kerstpuzzel bekend worden gemaakt.

Ga terug naar AIVD kerstpuzzel.