Ga de cyberchallenge aan en meet je met de specialisten

Heb jij bovengemiddelde interesse in het digitale domein en haal jij het maximale uit techniek? Ga dan de uitdaging aan van de AIVD Cyberchallenge. Als jij deze weet op te lossen, dan zou je zomaar de capaciteiten kunnen hebben om bij de AIVD te werken en daarmee ons land veilig te houden en, waar nodig, veiliger te maken.

In de AIVD Cyberchallenge is een geheime boodschap verborgen. Als jij die boodschap achterhaalt, kun je je meten met onze technisch specialisten op het gebied van digitale aanvallen.

AIVD zoekt nieuwe spelers

Digitaal onderzoek is een onmisbaar instrument voor de AIVD. Hierbij zet de AIVD bijzondere middelen in, zoals hacken en tappen. De beste onderzoekers en technisch specialisten werken hierbij samen in teams.

Wij zoeken voor deze teams nieuwe spelers. Als specialist werk je samen met software-ontwikkelaars, data-analisten, onderzoekers en reverse-engineers. Spreekt dit je aan en wil jij je hiervoor inzetten? Bekijk dan onze vacatures op de site Werken Voor Nederland.

Digitale component steeds belangrijker in het werk van de AIVD

De AIVD beschermt de nationale veiligheid door tijdig dreigingen, internationale politieke ontwikkelingen en

risico's te onderkennen die niet direct zichtbaar zijn. Daartoe doet de dienst onderzoek in binnen- en buitenland naar dreigingen en risico's om zo extremisme, terrorisme en spionage te bestrijden.

Het digitale domein is een steeds belangrijker onderdeel van de onderzoeken. De AIVD adviseert ook de rijksoverheid en vitale bedrijven over risico's die ze lopen zodat zij zelf maatregelen kunnen nemen en

voorbereid zijn op dreigingen.