Werken bij de AIVD

Is werken aan de nationale veiligheid

Bekijk onze vacatures
Panoramafoto van het AIVD-gebouw

Werken bij de AIVD

De AIVD werkt met ruim 2.000 medewerkers  aan de veiligheid van Nederland, door alert te zijn op risico's en gevaren. Uniek werk dat ons een grote verantwoordelijkheid en een sterke motivatie geeft om te voorkomen dat staten, organisaties of personen onze rechtsstaat tegenwerken, ondergraven of aanvallen.

De AIVD is er voor de veiligheid van alle Nederlanders. Hier werk je elke dag in hechte teams aan onderzoeken die erop zijn gericht dreigingen voor de nationale veiligheid te erkennen - en te duiden. 

Of je maakt deel uit van een andere unit of algemene afdeling, zoals juridische zaken, HR of unit ICT, en ondersteunt op die manier de organisatie in de uitvoering van haar taken.

Welke baan je ook hebt bij de AIVD: in alle gevallen lever je vanuit jouw expertise een betekenisvolle bijdrage aan de bescherming van de Nederlandse democratische rechtsorde. 

Herken jij jezelf in onze missie? Dan vertellen we op deze pagina's graag meer over onze organisatie, de mensen die hier werken en wat jij bij de AIVD kunt doen:

Of ga terug naar de overzichtspagina met alle onderwerpen.